Hoiwan tarina

Missiomme on hoitoalan parantaminen.

Mistä kaikki alkoi

Hoiwan perusti terveydenhoitaja Fadumo Ali. Fadumo lähti ratkaisemaan Suomea vaivaavaa hoitajapulaa. Hän näki että ratkaisu pulaan olisi nostaa hoitoalan arvostusta ja vetovoimaa, jotta alalle sekä hakeudutaan opiskelemaan että myös jäädään töihin. Tästä lähti Hoiwa sitten alkuun. Hoiwa sai kahdessa vuodessa aikaan useampia muutoksia sote-alalla, mm. nostanut hoitajien palkkoja ja auttanut alan toimijoita saamaan henkilökuntaa nopeasti ja joustavasti.

Fadumoali.com

Hoiva vai Hoiwa?

Tiesitkö että yhtiön alkuperäinen nimi oli "Hoiva"? V:n tilalle laitettiin W jotta nähdään että erotumme muista ainutlaatuisuudessa ja vanhaa suomenkieltä kunnioittaen. Tästä syntyi sitten nimi "Hoiwa".

Teknologia osaaminen

Siinä missä Hoiwa eroaa paljon kilpailijoista on teknologia. Hoiwa oli alusta asti perustettu teknologia mielessä. Vuoden 2020 lopussa Fadumo sai insinööri veljensä mukaan tiimiin mistä tuli sitten mukaan tärkeä teknologia osaaminen. Hoiwan puhelin sovellus julkaistiin 2021 alussa ja saman vuoden kesällä julkaistiin asiakkaille suunattu Hoiwan tilaus ja toimintajärjestelmä. Hoiwan teknologiaa kehitetään koko ajan niin työntekijöille kun asiakkaille ja teknologia tiimi on jo kasvannut keskeiseksi osaksi Hoiwan etulyönti asemaa.