Hyvässä seurassa

Etsitkö reilua työtä jossa voit keskittyä omaan erityisosaamiseesi? Hyvä kun löysit meidät!

Kätevästi puhelimesta

Näe vuorot jotka ovat alueellasi ja varaa töitä omaan aikatauluusi sopivasti. Sovelluksesta näet kohteen palkan ja mahdollisuudet bonuksiin tai pikapalkkaan. Sovelluksesta näet myös palkkalaskelmasi reaaliaikaisesti, jotta tiedät aina mitä odottaa.

Näin helposti se toimii

1. Rekisteröidy

Helppoa: et tarvitse mitään dokumentteja etukäteen. Tarkistamme lupasi tässä vaiheessa.

2. Online-haastattelu

Vastaa online-haastatteluun ja laitamme paperit kuntoon.

3. lataa sovellus

Lähetämme tunnukset ja voit ladata sovelluksen. Allekirjoita sopimus ja voit alkaa varaamaan vuoroja.

Haku, haastattelu ja sopimus

Hoiwan rekrytointiprosessi on suunniteltu mahdollisimman helpoksi. Rekisteröidy sähköisellä lomakkeella ja vastaa online-haastattelukysymyksiin. Sen jälkeen pääset selaamaan tarjolla olevia vuoroja. Työsopimus allekirjoitetaan, kun valitset ensimmäisen työsi Hoiwan kautta.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Hoiwa on?

Hoiwa on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yritys, joka toimii julkisen ja yksityisen sektorin luotettavana kumppanina. Asiakkaitamme ovat mm. Kaupungit ja sairaanhoitopiirit sekä lukuisat yksityiset terveyden- ja sosiaalihuoltoa tuottavat yritykset.

Tarjoamme terveydenhuollon työmahdollisuuksia ympäri Suomen. Hoiwan työntekijöillä on käytössä Hoiwa sovellus, josta voi helposti tarkastella eri työmahdollisuuksia sekä varata vaivattomasti itselle sopivimmat työvuorot. Näet sovelluksesta vuoroista maksettavat palkat, seuraavan tulevan palkkasi sekä Hoiwan tiedotteet. Työntekijät voivat ladata Hoiwa sovelluksen sovelluskaupoista.

Meille voivat hakea terveydenalan ammattilaiset, opiskelijat sekä avustajat ja muut sotealalla työskentelevät.

Kuinka haen Hoiwalle?

Hoiwalle hakeminen on yksinkertaista:

  1. Klikkaa sivuiltamme kohtaa rekisteröidy ja täytä hakemus.
  2. Vastaa onlinehaastatteluun ja laitamme paperit kuntoon.
  3. Pääset ammattilaiseksi työntekijäjoukkoomme ja sinulle ilmoitetaan kiinnostavista työmahdollisuuksista
  4. Aloita työt valitsemalla itsellesi sopivimmat työvuorot.


Sähköisessä hakemuksessa kysymme mm.

  • Perustietosi, kielitaitosi
  • onko sinulla ajokortti vai ei sekä onko sinulla auto käytössäsi
  • osoitetietosi
  • työhistoriaasi
  • lupiasi (esim. Rokotuslupa ja lääkehoitolupa (tentti sekä näytteenotto),
  • minkä tyyppistä työtä etsit (keikkailua, pitkäaikaista tai kausiluonteista).
Minkälainen työhaastattelu Hoiwalla on?

Hoiwan työhaastattelu järjestetään kokonaan etäyhteyksin. Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, lähetämme sinulle linkin Hoiwan onlinehaastatteluun. Online-haastattelu tehdään itsenäisesti ja se koostuu infomateriaalista ja kysymyksistä. Kysymyksiin vastataan äänittämällä, joten tarvitset vain puhelimen tai tietokoneen, jossa on mikrofoni.

Mistä saan tiedon avoimista vuoroista?

Työntekijämme saavat tiedon avoimista vuoroista hoiwa sovelluksestamme sekä satunnaisesti myös tekstiviestitse. Jaamme myös Hoiwan someissa tietoa avoimista työmahdollisuuksista.

Meille voi rekisteröityä ja listoilla olo ei velvoita tekemään töitä, jos ei löydy mieluista keikkaa tai pidempiaikaista sijaisuutta.

Mitä tarkoitatte luvattomalla ja luvallisella hoitajalla?

Luvaton lähihoitaja eli lääkeluvaton lähihoitaja on työntekijä, jolla ei ole lääkehoitolupia. Lääkehoitolupaan kuuluu teoria (LOVe), näytöt ja lomake, jossa näkyy lääkärin allekirjoitus. Systeemissä työntekijä voi suorittaa lääkeluvallisena työtä useassa yksikössä, mikäli on suorittanut lääkehoitoluvat jonnekin ja ne on meille hyväksytty. On työkohteen päätäntävallassa, minkälaisia lääkehoitolupia he ottavat vastaan ja hoitajapulan vuoksi monelle kelpaa toisen yksikön luvat. Joissain yksiköissä täytyy kuitenkin suorittaa uudet näytöt ja lääkehoitolupa.

Voiko alan opiskelija hakea Hoiwalle?

Kyllä voi! Työntekijäksemme voivat hakea ne lähihoitajaopiskelijat, joilla on työkokemusta ja vähintään 30 opintopistettä. Sairaanhoitajaopiskelijat voivat hakea, jos heillä on 60 op kasassa. Lisäksi sairaanhoitajaopiskelijat voivat tehdä lähihoitajan sijaisuuksia, kun heillä on 60 op ja sairaanhoitajan sijaisuuksia, kun kasassa on 140 op. Hoiva-avustajaksi voi päästä vaikka olisi vähemmän opintopisteitä. Lopullinen päätös opiskelijan ottamisesta tiettyyn kohteeseen on asiakaskohtainen

Onko kielitaitovaatimuksia?

Terveydenhuollon ammattihenkilöllä pitää olla hänen hoitamiensa tehtävien edellyttämä riittävä suullinen ja kirjallinen kielitaito. Kielitaito pitää osoittaa joko suomen tai ruotsin kielessä.

Tällä hetkellä meillä ei ole ruotsinkielisiä paikkoja haussa.

Kuinka paljon Hoiwa maksaa palkkaa hoitajilleen?

Työehtosopimuksessa on määritetty minimipalkka ja Hoiwa maksaa keskimääräistä parempaa tuntipalkkaa. Eri alueilla saattaa olla hieman eri palkkoja, mutta esimerkiksi sairaanhoitajan palkka on meillä keskimäärin 22,94-25€/h ja lääkeluvallisen lähihoitajan 18,20€/h ja lääkeluvaton 17€/h.

Tuntipalkan lisäksi palkkoihin lisätään aina lomakorvaukset. Lisäksi huolehdimme kaikista lakisääteisistä lisistä ja korvauksista kuten pitää. Palkkaan vaikuttavat työtehtävät ja paikka. Lääkeluvat ovat myös yksi tekijä mikä voi vaikuttaa palkan suuruuteen esimerkiksi lääkeluvallisille palkkaa on nostettu.

Sisältyykö lomakorvaus tuntipalkkaan?

Sovelluksessamme lukee esimerkiksi sairaanhoitajan palkan kohdalla 25€ (sisältäen 9% lomakorvauksen). Palkkalaskelmassa se on eritelty erikseen 22,94€ ja lomakorvaus, mutta loppusumma on sama 25€.

Mitä tarkoitatte pikapalkalla?

Pikapalkka on vuoro, josta saa palkan tilille 2-4 päivän kuluessa vuoron vahvistuksessa ja tehdysta vuorosta. Palkanmaksupäivät ovat: ma, ke ja pe. Pikapalkkavuorot näkyvät työntekijälle Hoiwa sovelluksessamme.

Mitä tarkoitatte bonusvuorolla?

Bonusvuoro on vuoro, joista maksamme normaalin palkan lisäksi erillisen bonuksen esim. Tietyissä kohteissa sitoutumalla vähintään kuukauden sijaisuuksiin, voi saada jopa 200€ bonusta!

Maksaako Hoiwa ikälisiä?

Toistaiseksi emme maksa ikälisiä.

Onko Hoiwalla rokotepakkoa?

Tämän hetkinen tilanne
Hoiwalla noudatetaan ”Väliaikaista Tartuntatautilain 48 a pykälää sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa”, jossa määrätään seuraavasti:

Pykälän 1 momentin mukaan:
Sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa kaikissa tehtävissä, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama tartuntariski covid-19-taudin vakaville seuraamuksille alttiille asiakkaille tai potilaille, saa käyttää vain erityisestä syystä henkilöä, joka ei ole osoittanut, että hänellä on rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Työntekijä, joka ei lääketieteellisistä syistä voi ottaa rokotetta, voi osoittaa suojan covid-19-tautia vastaan todistuksella hänelle enintään 72 tuntia ennen työvuoroon saapumista tehdyn covid-19-testin negatiivisesta tuloksesta.

Tartuntatautilain väliaikainen 48 a pykälä tuli voimaan 1.1.2022 ja on voimassa 31.12.2022 saakka. Säännöksen 1 ja 3 momentin soveltamisessa on 30 päivän siirtymäaika.

Käytännössä tämä ei kerro vielä koronarokotemääristä mitään, joten käytämme THL:n suositusta, joka menee näin:

Rokotussuoja on voimassa kun jokin seuraavista kohdista täyttyy:

-
Kaksi rokoteannosta ja suosituksenmukainen tehosteannos

- Sairastettu covid-19-tauti ja kaksi rokoteannostaKaksi kertaa sairastettu covid-19-tauti ja yksi rokoteannos

- Alle kuuden kuukauden sisällä sairastettu, laboratoriovarmistettu covid-19-tauti

-Työntekijältä, joka ei lääketieteellisistä syistä voi rokotteita ottaa: ennen työvuoroon saapumista enintään 72 tuntia aikaisemmin otetun covid-19 –testin negatiivinen tulos.

Sairastettu covid-19-tauti katsotaan immunologisen suojan syntymisen kannalta samanarvoiseksi yhden rokoteannoksen kanssa silloin, kun sairauden ja rokoteannoksen tai rokoteannoksen ja sairauden väli on vähintään 6 viikkoa.

Jos rokotesuojasi täydentäminen on kesken, sinun on mahdollista työskennellä siihen saakka, kunnes pystyt tosiasiallisesti täydentämään rokotesuojaasi. Rokotesuojan vähimmäisvaatimus on tässä kohtaa kaksi rokotetta tai sairastettu korona ja yksi rokote.

Missäpäin toimitte?

Yrityksemme päätoimipiste sijaitsee Espoossa. Olemme avanneet myös Tampereelle uuden toimipisteen.

Millä alueella on töitä ja minkälaista työtä on eniten?

Meillä tulee keikkoja ja pidempiaikaisia sijaisuuksia ympäri Suomen. Kerromme Hoiwa sovelluksessamme avoimista keikkavuoroista ja sijaisuuksista. Lisäksi someistamme voi bongata tietoa avoimista työmahdollisuuksista.

Tällä hetkellä eniten keikkaa mm. Espoossa, Keusoten alueella, Kirkkonummella ja Lohjalla. Tampereen alueelle on tulossa myös hyvin vuoroja.

Meille voi rekisteröityä ja listoilla olo ei velvoita tekemään töitä, jos ei löydy mieluista työtä.

Ota yhteyttä

Tule mukaan Hoiwan ammattilaisten joukkoon. Rekisteröidy tämän linkin kautta. Olemme sinuun yhteydessä.

Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Kiitos

Kiitos yhteydenotostasi. Olemme pian sinuun yhteydessä.
Oho! Jotain meni pieleen lomaketta lähetettäessä.