Työnhakijalle

Hei, sinä terveydenhuollon ammattilainen. Etsitkö työtä jota saat tehdä ilolla ja vaikkapa keskittyä omaan erityisosaamiseesi? Hyvä kun löysit meidät!

Hyvässä Seurassa

Hoiwa rekrytointipalvelut on saavuttanut hyvän maineen niin työntekijöidemme kuin asiakkaidemmekin kanssa. Olemme huipputason terveydenhuollon ammattilaisten toimittaja.

Paikka joka sopii sinulle

Toimimme laajasti eri paikkakunnilla Suomessa. Meidän kauttamme sinulla on pääsy satoihin avoimiin työpaikkoihin. Me erotumme muista alan toimijoista siten, että me etsimme myös sinulle parhaan mahdollisen työpaikan. Haluamme käyttää ylimääräistä aikaa siihen, että löydämme juuri sinulle sopivia työpaikkoja sen sijaan, että yritämme sovittaa sinut avoimiin työpaikkoihin sijoittelun vuoksi. Näin vahvistamme myös verkostomme työntekijöiden työhyvinvointia.

Odotamme ilolla yhteydenottoasi

Tule mukaan Hoiwan ammattilaisten hyvään joukkoon. Lähetä CV:si osoitteeseen rekry@hoiwa.fi. Olemme sinuun yhteydessä ja sovimme työhaastattelusta. Kun sinut on valittu mukaan Hoiwa-palveluiden ammattilaiseksi, pääset useimmiten vaikka heti töihin.