Varför kan man lita på Hoiwas rekryterings-tjänster?

Hoiwa är en känd och uppskattad aktör inom social- och hälsovårdsbranschen. Organisationer och städer väljer oss upprepade gånger att administrera rekryteringsprocesser, eftersom samarbetet med oss är smidigt.

Varför är Hoiwa annorlunda?

Hoiwa Oy:s verksamhet bygger på tre helheter: värderingar, ett kundorienterat förhållningssätt och starkt tekniskt kunnande. Tack vare teknologin som utvecklats av Hoiwa Oy kan kunder snabbt hitta rätt vårdpersonal för korta och långa byten

Vi är mycket aktiva!

Många rekryterare inom vårdbranschen söker vårdarbetare från sina interna databaser för att hitta passliga kandidater för uppdrag – vi gör inte så!

Vi söker den bästa möjliga kandidaten för ert uppdrag från vårt breda nätverk. Vi jobbar aktivt för att hitta den rätta personen för uppdraget.

När vi fått er rekryteringsbeställning utreder vi genast situationen för våra arbetstagare och gör en lista på de bästa kandidaterna för att möta ert behov. Därefter är vi i personlig kontakt med potentiella arbetstagare och diskuterar med dem om eventuell anställning. Alla som jobbar hos oss i Hoiwa är finkänsliga och följer vårdbranschens etiska principer. Detta kan ses i samspel både mellan arbetstagare och kunder. I en utmanande rekrytering gör vi vårt yttersta för att hitta den rätta arbetstagaren.

Hoiwas rekryterare är proaktiva och snabba att reagera!

Hos oss på Hoiwa använder vi oss av förhandsmarknadsföring vilket kunden kan dra nytta av. Vi fungerar proaktivt och vi informerar vårt nätverk på förhand om era kommande behov. På detta sätt kan vi ännu snabbare hitta en passlig arbetstagare för ert rekryteringsbehov. Rekryteringsprocessen startar omedelbart när vi får information om en ledig arbetsplats. Vårt fungerande kontaktnät och diskussionskultur leder till snabba resultat.

Hoiwas rekryteringtjänst fungerar smidigt

Vi på Hoiwa behärskar hela rekryteringsprocessen från början till slut. Vi erbjuder våra kunder personlig, professionell och pålitlig service. Vi följer noggrant given budget och tidtabell.

Vi garanterar det bästa resultatet

Vi är stolta över vår förstklassiga service och de kandidater vi representerar. Därför siktar vi enbart på bästa möjliga rekrytering.

Vi fungerar ärligt och professionellt!

Vi är medvetna om att på vårdbranschen är det viktigt att upprätthålla ett gott rykte genom hela vårdkedjan. Därför är kommunikationen på Hoiwa öppen. Vi vill försäkra ett ärligt och professionellt samarbete enligt våra värderingar. Vi kontrollerar bakgrunden på alla våra arbetstagare i den krävande anställningsintervjun, då samma värderingar måste kunna ses genom hela Hoiwa-kedjan. Så här säkerställer vi den höga kvalitén på våra rekryteringstjänster.

Mejla oss: info@hoiwa.fi

Kontakta

För kunden
Hoiwa är din partner alltid då du behöver snabbt pålitlig personal. Kontakta oss direkt antingen via e-post eller med bifogat formulär.

För arbetssökande
Kom med i Hoiwas professionella yrkesmässiga team. Registrera dig via denna länk. Vi kontaktar dig och kommer överens om arbetsintervju.

Kontaktuppgifter
E-postadress: info@hoiwa.fi
Till anställda: +358 3 311 92384
Till kunder: +358 50 312 3169 (mån-fre kl 10-12)
Obs: Akuta avbokningar 06:30-07:30

Faktureringsuppgifter
Nätfaktura adress: 003731228294
Operatör: 003723327487
Förmedlare: Apix Messaging Oy
Fakturaskanning: 003731228294@procountor.apix.fi
Observera att om du använder en av följande operatörer för att skicka en nätfaktura: Danske Bank Oyj, Handelsbanken, Paikallisosuuspankit eller Säästöpankit, måste du använda följande Apix adress: 003723327487 och operatör: DABAFIHH.

    I samarbeten med