Sjukvård i hemmet

Hoiwas hemsjukvård erbjuder professionell, empatisk och pålitlig hemvård utan brådska. Vi hjälper våra kunder i alla de aktiviteter där vår hjälp behövs. Vårt mål är att främja upprätthållandet av resurser och funktionsförmåga samt försäkra, att vår klient har tillräckliga tjänster för att stödja levandet hemma.

Hemsjukvård utan brådska

Hoiwas privata hemsjukvård erbjuder ett brett utbud av tjänster. Vårt mål är att erbjuda hemsjukvård av hög kvalitet så att klienten kan få vård hemma istället för att behöva gå till en vårdcentral. Vårt mål är att främja upprätthållandet av resurser och funktionsförmåga samt försäkra, att vår klient har tillräckliga tjänster för att stödja levandet hemma.

Ring oss: +358 50 378 9805 (kl. 9-17)

Kontakta

För kunden
Hoiwa är din partner alltid då du behöver snabbt pålitlig personal. Kontakta oss direkt antingen via telefon eller med bifogat formulär.

För arbetssökande
Kom med i Hoiwas professionella yrkesmässiga team. Registrera dig via denna länk, sänd din CV till adressen rekry@hoiwa.fi eller kontakta med bifogad blankett. Vi kontaktar dig och kommer överens om arbetsintervju.

Kontaktuppgifter
E-postadress: info@hoiwa.fi
Telefonnummer: +358 50 378 9805 (kl. 9 – 17)

Faktureringsuppgifter
Nätfaktura address: 003731228294
Operatör: E204503
Förmedlare: OpusCapita Solutions Oy

    I samarbeten med