Hemvård

Hoiwas hemvård erbjuder professionell, empatisk och pålitlig hemvård utan brådska. Vi hjälper våra kunder i alla de aktiviteter där vår hjälp behövs. Vårt mål är att främja upprätthållandet av resurser och funktionsförmåga samt försäkra, att vår klient har tillräckliga tjänster för att stödja levandet hemma.

Hemvård utan brådska

Hoiwas privata hemvård erbjuder ett brett utbud av tjänster. Vårt mål är att erbjuda hemvård av hög kvalitet så att klienten kan få vård hemma istället för att behöva gå till en vårdcentral. Vårt mål är att främja upprätthållandet av resurser och funktionsförmåga samt försäkra, att vår klient har tillräckliga tjänster för att stödja levandet hemma.

 Hoiwa Oy (3122829-4) har beviljats tillstånd för privat hälso- och sjukvård från och med den 15 maj 2020. De tjänster som beviljas är följande:

  • Tjänsterna av en sjuksköterska, hälsovårdare och/eller barnmorska, mottagning av sjuksköterska, hembesök.
  • Tjänsterna av en sjuksköterska, hälsovårdare och/eller barnmorska, mottagning av hälsovårdare, hembesök.

De berörda kommunerna är Helsingfors, Esbo, Kauniainen och Vanda.

Ring oss: +358 50 378 9805 (kl. 9-17)

Kontakta

För kunden
Hoiwa är din partner alltid då du behöver snabbt pålitlig personal. Kontakta oss direkt antingen via telefon eller med bifogat formulär.

För arbetssökande
Kom med i Hoiwas professionella yrkesmässiga team. Registrera dig via denna länk, sänd din CV till adressen rekry@hoiwa.fi eller kontakta med bifogad blankett. Vi kontaktar dig och kommer överens om arbetsintervju.

Kontaktuppgifter
E-postadress: info@hoiwa.fi
Telefonnummer: +358 50 378 9805 (kl. 9 – 17)

Faktureringsuppgifter
Nätfaktura address: 003731228294
Operatör: E204503
Förmedlare: OpusCapita Solutions Oy

    I samarbeten med