Aktuellt

Läs Hoiwas aktuella nyheter och meddelanden här.

Hoiwa

1 week 6 days ago

Timo Nyberg on ollut tyytyväinen Hoiwaan.
“Hoiwalla työskentely on ollut helppoa ja vaivatonta, palkka maksetaan ajallaan ja oikein, mahdollisiin kysymyksiin tai yhteydenottoihin vastataan yleensä miltei välittömästi ja muutenkin työntekijöiden kohtelu on erittäin asiallista ja ystävällistä. Täyden kympin työnantaja siis. Kentällä työskentely on ollut mukavaa, vastuuta on annettu kiitettävästi ja kehitysideoita kuunneltu ja osin toteutettukin. Olen kokenut olevani arvostettu työyhteisön jäsen”.

Lue lisää Hoiwasta, hoiwa.fi/

Hoiwa

3 weeks 15 hours ago

Hoiwa osallistuu tänään järjestettävään Finland works -rekrytointitapahtumaan. Tämä verkossa toteutettava tapahtuma tuo yhteen työnhakijat ja rekrytoijat sekä tarjoaa oivan mahdollisuuden verkostoitumiseen ja uusien uramahdollisuuksien löytämiseen. Lue lisää ja osallistu klikkaamalla linkkiä, www.europeanjobdays.eu/en/events/finland-works-2021

Hoiwa

3 weeks 6 days ago

Hoiwa Oy ja jalkapalloseura PK-35 ovat aloittaneet yhteistyön!

Jalkapalloseuran ja Hoiwan yhteistyön avulla voimme tukea urheilua ja nuorten liikuntaharrastuksia sekä tehdä oman osuutensa hyvinvoinnin ja aktiivisten elämäntapojen edistämiseksi. Hoiwa arvostaa seuran halua edistää ja tukea työkyvyn ylläpitämistä.

Lue lisää yhteistyöstä, pk-35.fi/hoiwa-oy-ja-pk-35-yhteistyohon/

Hoiwa

1 month 4 days ago

Työntekijöiden arvostus on ollut aina toimintamme lähtökohtana. Maksamme hoitajillemme kilpailukykyisen palkan heidän tekemästään arvokkaasta työstä ja pidämme huolta myös heidän työnhyvinvoinnistaan ja jaksamisestaan. Haluamme rohkaista työntekijöitämme seuraamaan heidän omia urahaaveitaan ja kehittämään omaa osaamistaan kouluttautumalla esimerkiksi lääkeluvallisuuden osalta.

Hoiwa

1 month 2 weeks ago

Syksy tietää monelle uuden alkua ja uusia tuulia. Jos vanhat kuviot kyllästyttää, tutustu vaihtoehtona Hoiwaan! Tarjoamme töitä lähihoitajille ja sairaanhoitajille laajasti Etelä-Suomen alueella. Etsimme sinulle juuri sopivan paikan ja työntekijänä valitset sopivat työvuorot itse mobiiliapin kautta.
Tutustu tarkemmin sivuillamme ja rekisteröidy työnhakijaksi, niin olemme sinuun yhteyksissä: hoiwa.fi/tyonhakijalle-tyopaikat/

Hoiwa

1 month 3 weeks ago

Koronaviruspandemian aikana Hoiwalaiset ovat tehneet tärkeää työtä koronan vastaisissa toimissa. Koronatestauksen ja -rokottamisen lisäksi Hoiwalaiset ovat olleet mukana myös koronavirustartuntojen jäljittämisessä.
hoiwa.fi/

Hoiwa

2 months 1 day ago

Kiinnostaako hoitoalan keikkatyö tai tarvitsetteko lisäresursseja nykyisessä työssä? Hoiwa on luotettava hoitoalan rekrytointikumppani, joka voisi tarjota ratkaisun tarpeisiisi. Tutustu Hoiwaan sivuillamme! www.hoiwa.fi

Hoiwa

2 months 2 days ago

Nyt löydät Hoiwan verkkosivut myös englanniksi ja ruotsiksi käännettynä! Käy kurkkaamassa sivujamme klikkaamalla linkkiä: www.hoiwa.fi
Our website is now available in English and Swedish versions! Take a look at our website: www.hoiwa.fi

Hoiwa

2 months 6 days ago

Hoiwa Oy ja Laurea ovat sopineet avainkumppanuudesta. Vuonna 2020 perustettu yritys välittää terveydenhuollon ammattilaisia asiakasorganisaatioihin eri mittaisiin sijaisuuksiin. Etelä-Suomessa toimivan Hoiwan asiakkaita ovat julkisen, yksityisen sekä kolmannen sektorin toimijat. Omaa henkilöstöä yrityksillä on tällä hetkellä 12.

- Yrityksenä me Hoiwalla haluamme olla pioneeri, joka uudistaa sote-alaa, kertoo yrityksen perustaja, toimitusjohtaja Fadumo Ali.
- Pyrimme välittämään asiakkaillemme ammattitaitoisia ja motivoituneita työntekijöitä. Meille on tärkeää, että olemme paitsi luotettava kumppani myös välittävä työnantaja, joka huolehtii kentällä olevien työntekijöiden hyvinvoinnista.

Hoitoalan ammattilaiset voivat rekisteröityä Hoiwalle, jonka rekrytoijat etsivät työntekijöiden joukosta avoimeen tehtävään oikean henkilön. Myös opiskelijat voivat rekisteröityä.

Avainkumppanuudella Laurean kanssa Hoiwa haluaa tiivistää yhteyttä hoitoalan opiskelijoihin ja tuoda Hoiwan työmahdollisuuksia heille näkyväksi:

- Laurea on suuri ammattikorkeakoulu ja meillä on tälläkin hetkellä paljon laurealaisia listoilla, toimitusjohtaja Fadumo Ali kertoo.
- Me haluamme myös kuulla opiskelijoiden tarpeista ja yhdistää heitä meidän asiakkaisiimme, jotta kynnys työelämään siirtymisessä olisi mahdollisimman matala.

Avainkumppanuusyhteistyön alkuvaiheessa on Hoiwan ja Laurean kesken suunniteltu yhteistyötä niin työharjoitteluiden, opinnäytetöiden ja opiskelijaryhmien tapaamisten tiimoilta. Samalla keskusteluissa on herännyt myös paljon ideoita, miten yhteistyössä voitaisiin vaikuttaa isommassakin mittakaavassa hoitotyön arvostukseen.

- Hoitotyöhön liittyen on tällä hetkellä monenlaisia aiheita tapetilla julkisuudessa, mutta Hoiwalla haluamme olla osaltamme näitä asioita parantamassa. Meidän sloganimme on ”Hoitoalalla on tulevaisuutta” ja se kuvaa meidän toiminta-ajatustamme hyvin, itsekin terveydenhoitajaksi opiskellut Fadumo Ali painottaa.

Hoiwan toimitusjohtaja Fadumo Ali (vasemmalla) sekä HR-päällikkö Kirsi Holmgren (4. vasemmalta) tapasivat laurealaisia elokuussa.

www.laurea.fi/ajankohtaista/uutiset/hoiwa-oy-laurean-avainkumppaniksi/

Hoiwa

2 months 3 weeks ago

Tiesitkö, että me Hoiwalla erotumme muista alan toimijoista siten, että etsimme sinulle parhaan mahdollisen työpaikan. Haluamme käyttää resursseja siihen, että löydämme juuri sinulle sopivia työpaikkoja sen sijaan, että yritämme sovittaa sinut avoimiin työpaikkoihin sijoittelun vuoksi. Näin vahvistamme myös verkostomme työntekijöiden työhyvinvointia. Lue lisää ja rekisteröidy alustallemme! hoiwa.fi/tyonhakijalle-tyopaikat/

Ring oss: +358 50 378 9805 (kl. 9-17)

Kontakta

För kunden
Hoiwa är din partner alltid då du behöver snabbt pålitlig personal. Kontakta oss direkt antingen via telefon eller med bifogat formulär.

För arbetssökande
Kom med i Hoiwas professionella yrkesmässiga team. Registrera dig via denna länk, sänd din CV till adressen rekry@hoiwa.fi eller kontakta med bifogad blankett. Vi kontaktar dig och kommer överens om arbetsintervju.

Kontaktuppgifter
E-postadress: info@hoiwa.fi
Telefonnummer: +358 50 378 9805 (kl. 9 – 17)

Faktureringsuppgifter
Nätfaktura address: 003731228294
Operatör: E204503
Förmedlare: OpusCapita Solutions Oy

    I samarbeten med