Kotisairaanhoito & Kotihoito

Hoiwan kotisairaanhoito & kotihoito tarjoaa ammattitaitoista, empaattista ja lupauksien mittaista luotettavaa kotisairaanhoitoa ja kotihoitoa kiireettömästi. Autamme asiakkaitamme kaikissa niissä toimissa, joissa apuamme tarvitaan. Tehtävämme on edistää voimavarojen ja toimintakyvyn ylläpitämistä ja varmistaa, että asiakkaallamme on riittävät palvelut kotona asumisen tueksi.

Kiireetöntä Kotihoitoa

Hoiwan yksityinen kotisairaanhoito & kotihoito tarjoaa laajan valikoiman palveluita. Tavoitteemme on tarjota laadukasta kotisairaanhoitoa, jottei tarvitsisi käydä terveysasemalle asti.toimissa, joissa apuamme tarvitaan. Tehtävämme on edistää voimavarojen ja toimintakyvyn ylläpitämistä ja varmistaa, että asiakkaallamme on riittävät palvelut kotona asumisen tueksi.

Kotitalousvähennys

Jos käyntiin kuuluu pelkkiä kotihoidon palveluita, voit hakea niistä kotitalousvähennyksen verotuksessasi.

Voit ilmoittaa kotitalousvähennyksen verotoimistoon verkossa tai paperilomakkeella, jonka saat tulostettua verohallinnon verkkosivuilta. Kotitalousvähennys on enintään 2 250 euroa vuodessa (2020) ja sen omavastuu on 100 euroa. Kotitalousvähennys myönnetään palvelun maksajalle.

Kotihoidon palvelut ovat suoraan kotitalousvähennyksen piirissä. Sinun tulee hakijana kuitenkin huomioida, että saamasi kunnan palvelusetelioikeus poistaa kotitalousvähennysoikeuden. Huomioitahan myös, että kotisairaanhoidon palveluista ei voi saada kotitalousvähennystä.

Soita meille: +358 40 199 3597 (klo 9-17)

Ota yhteyttä

Asiakkaalle
Hoiwa on kumppanisi aina, kun tarvitset nopeasti luotettavaa henkilöstöä. Ota meihin suoraan yhteyttä joko puhelimitse tai ohessa olevalla kaavakkeella.

Työnhakijalle
Tule mukaan Hoiwan ammattilaisten hyvään joukkoon. Rekisteröidy tämän linkin kautta, lähetä CV:si osoitteeseen rekry@hoiwa.fi tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä ja sovimme työhaastattelusta.

Yhteystiedot
Sähköpostiosoite: info@hoiwa.fi
Puhelinnumero: +358 40 199 3597 (klo 9 - 17)