Kotihoito

Hoiwan kotihoito tarjoaa ammattitaitoista, empaattista ja lupauksien mittaista luotettavaa kotihoitoa kiireettömästi. Autamme asiakkaitamme kaikissa niissä toimissa, joissa apuamme tarvitaan. Tehtävämme on edistää voimavarojen ja toimintakyvyn ylläpitämistä ja varmistaa, että asiakkaallamme on riittävät palvelut kotona asumisen tueksi.

Kiireetöntä Kotihoitoa

Hoiwan yksityinen kotihoito tarjoaa laajan valikoiman palveluita. Tavoitteemme on tarjota laadukasta kotihoitoa, jottei teidän tarvitsisi käydä terveysasemalla asti toimissa, joissa apuamme tarvitaan. Tehtävämme on edistää voimavarojen ja toimintakyvyn ylläpitämistä ja varmistaa, että asiakkaallamme on riittävät palvelut kotona asumisen tueksi.

Yritykselle Hoiwa Oy (3122829-4) on myönnetty yksityisen terveydenhuollon toimilupa 15.5.2020 alkaen. Myönnetyt palvelualat ovat:

  • Sairaanhoitajan, terveydenhoitajan ja/tai kätilön palvelut, sairaanhoitajan vastaanottotoiminta, kotikäynti.
  • Sairaanhoitajan, terveydenhoitajan ja/tai kätilön palvelut, terveydenhoitajan vastaanottotoiminta, kotikäynti.

Toimintakuntina ovat Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa.

Soita meille: +358 50 378 9805 (klo 9-17)

Ota yhteyttä

Asiakkaalle
Hoiwa on kumppanisi aina, kun tarvitset nopeasti luotettavaa henkilöstöä. Ota meihin suoraan yhteyttä joko puhelimitse tai ohessa olevalla kaavakkeella.

Työnhakijalle
Tule mukaan Hoiwan ammattilaisten hyvään joukkoon. Rekisteröidy tämän linkin kautta, lähetä CV:si osoitteeseen rekry@hoiwa.fi tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä ja sovimme työhaastattelusta.

Yhteystiedot
Sähköpostiosoite: info@hoiwa.fi
Puhelinnumero: +358 50 378 9805 (klo 9 – 17)

Laskutustiedot
Verkkolaskuosoite: 003731228294
Operaattoritunnus: 003723327487
Välittäjä: Apix Messaging Oy

 

     

    Yhteistyössä