Henkilöstövuokraus

Välitämme asiantuntevia ja luotettavia terveydenhuollon ammattilaisia. Välitämme työvoimaa yhden päivän sijaisuuksista aina kuukausien mittaisiin työsuhteisiin. Asiakkaat voivat olla yhteydessä asiakas@hoiwa.fi ja työnhakijat voivat rekisteröityä työnhakijaksi.

Kotitalousvähennys

Jos käyntiin kuuluu pelkkiä kotihoidon palveluita, voit hakea niistä kotitalousvähennyksen verotuksessasi.

Voit ilmoittaa kotitalousvähennyksen verotoimistoon verkossa tai paperilomakkeella, jonka saat tulostettua verohallinnon verkkosivuilta. Kotitalousvähennys on enintään 2 250 euroa vuodessa (2020) ja sen omavastuu on 100 euroa. Kotitalousvähennys myönnetään palvelun maksajalle.

Kotihoidon palvelut ovat suoraan kotitalousvähennyksen piirissä. Sinun tulee hakijana kuitenkin huomioida, että saamasi kunnan palvelusetelioikeus poistaa kotitalousvähennysoikeuden. Huomioitahan myös, että kotisairaanhoidon palveluista ei voi saada kotitalousvähennystä.

Soita meille: +358 40 199 3597 (klo 9-17)

Ota yhteyttä

Asiakkaalle
Hoiwa on kumppanisi aina, kun tarvitset nopeasti luotettavaa henkilöstöä. Ota meihin suoraan yhteyttä joko puhelimitse tai ohessa olevalla kaavakkeella.

Työnhakijalle
Tule mukaan Hoiwan ammattilaisten hyvään joukkoon. Rekisteröidy tämän linkin kautta, lähetä CV:si osoitteeseen rekry@hoiwa.fi tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä ja sovimme työhaastattelusta.

Yhteystiedot
Sähköpostiosoite: info@hoiwa.fi
Puhelinnumero: +358 40 199 3597 (klo 9 - 17)