Current affairs

Read our latest news and announcements here.

Hoiwa

1 week 1 day ago

Syksy tietää monelle uuden alkua ja uusia tuulia. Jos vanhat kuviot kyllästyttää, tutustu vaihtoehtona Hoiwaan! Tarjoamme töitä lähihoitajille ja sairaanhoitajille laajasti Etelä-Suomen alueella. Etsimme sinulle juuri sopivan paikan ja työntekijänä valitset sopivat työvuorot itse mobiiliapin kautta.
Tutustu tarkemmin sivuillamme ja rekisteröidy työnhakijaksi, niin olemme sinuun yhteyksissä: hoiwa.fi/tyonhakijalle-tyopaikat/

Hoiwa

2 weeks 2 days ago

Koronaviruspandemian aikana Hoiwalaiset ovat tehneet tärkeää työtä koronan vastaisissa toimissa. Koronatestauksen ja -rokottamisen lisäksi Hoiwalaiset ovat olleet mukana myös koronavirustartuntojen jäljittämisessä.
hoiwa.fi/

Hoiwa

3 weeks 3 days ago

Kiinnostaako hoitoalan keikkatyö tai tarvitsetteko lisäresursseja nykyisessä työssä? Hoiwa on luotettava hoitoalan rekrytointikumppani, joka voisi tarjota ratkaisun tarpeisiisi. Tutustu Hoiwaan sivuillamme! www.hoiwa.fi

Hoiwa

3 weeks 4 days ago

Nyt löydät Hoiwan verkkosivut myös englanniksi ja ruotsiksi käännettynä! Käy kurkkaamassa sivujamme klikkaamalla linkkiä: www.hoiwa.fi
Our website is now available in English and Swedish versions! Take a look at our website: www.hoiwa.fi

Hoiwa

4 weeks 1 day ago

Hoiwa Oy ja Laurea ovat sopineet avainkumppanuudesta. Vuonna 2020 perustettu yritys välittää terveydenhuollon ammattilaisia asiakasorganisaatioihin eri mittaisiin sijaisuuksiin. Etelä-Suomessa toimivan Hoiwan asiakkaita ovat julkisen, yksityisen sekä kolmannen sektorin toimijat. Omaa henkilöstöä yrityksillä on tällä hetkellä 12.

- Yrityksenä me Hoiwalla haluamme olla pioneeri, joka uudistaa sote-alaa, kertoo yrityksen perustaja, toimitusjohtaja Fadumo Ali.
- Pyrimme välittämään asiakkaillemme ammattitaitoisia ja motivoituneita työntekijöitä. Meille on tärkeää, että olemme paitsi luotettava kumppani myös välittävä työnantaja, joka huolehtii kentällä olevien työntekijöiden hyvinvoinnista.

Hoitoalan ammattilaiset voivat rekisteröityä Hoiwalle, jonka rekrytoijat etsivät työntekijöiden joukosta avoimeen tehtävään oikean henkilön. Myös opiskelijat voivat rekisteröityä.

Avainkumppanuudella Laurean kanssa Hoiwa haluaa tiivistää yhteyttä hoitoalan opiskelijoihin ja tuoda Hoiwan työmahdollisuuksia heille näkyväksi:

- Laurea on suuri ammattikorkeakoulu ja meillä on tälläkin hetkellä paljon laurealaisia listoilla, toimitusjohtaja Fadumo Ali kertoo.
- Me haluamme myös kuulla opiskelijoiden tarpeista ja yhdistää heitä meidän asiakkaisiimme, jotta kynnys työelämään siirtymisessä olisi mahdollisimman matala.

Avainkumppanuusyhteistyön alkuvaiheessa on Hoiwan ja Laurean kesken suunniteltu yhteistyötä niin työharjoitteluiden, opinnäytetöiden ja opiskelijaryhmien tapaamisten tiimoilta. Samalla keskusteluissa on herännyt myös paljon ideoita, miten yhteistyössä voitaisiin vaikuttaa isommassakin mittakaavassa hoitotyön arvostukseen.

- Hoitotyöhön liittyen on tällä hetkellä monenlaisia aiheita tapetilla julkisuudessa, mutta Hoiwalla haluamme olla osaltamme näitä asioita parantamassa. Meidän sloganimme on ”Hoitoalalla on tulevaisuutta” ja se kuvaa meidän toiminta-ajatustamme hyvin, itsekin terveydenhoitajaksi opiskellut Fadumo Ali painottaa.

Hoiwan toimitusjohtaja Fadumo Ali (vasemmalla) sekä HR-päällikkö Kirsi Holmgren (4. vasemmalta) tapasivat laurealaisia elokuussa.

www.laurea.fi/ajankohtaista/uutiset/hoiwa-oy-laurean-avainkumppaniksi/

Hoiwa

1 month 2 weeks ago

Tiesitkö, että me Hoiwalla erotumme muista alan toimijoista siten, että etsimme sinulle parhaan mahdollisen työpaikan. Haluamme käyttää resursseja siihen, että löydämme juuri sinulle sopivia työpaikkoja sen sijaan, että yritämme sovittaa sinut avoimiin työpaikkoihin sijoittelun vuoksi. Näin vahvistamme myös verkostomme työntekijöiden työhyvinvointia. Lue lisää ja rekisteröidy alustallemme! hoiwa.fi/tyonhakijalle-tyopaikat/

Hoiwa

1 month 3 weeks ago

Me Hoiwalla haluamme kiittää kaikkia hoiwalaisia ja muita terveydenhuollon ammattilaisia, jotka ovat osallistuneet koronarokottamiseen. Kiitos kuin olette olleet mukana koronaepidemia vastaisessa taistelussa ja huolehtineet meistä!

Hoiwa

2 months 5 days ago

Hoiwa on mukana tukemassa kehitysvammaisten Special Olympics -urheilujärjestöä. Special Olympics järjestää urheilu- ja liikuntatoimintaa sekä urheilukisoja henkilöille, joilla on kehitysvamma. Järjestön tuella saavat kehitysvammaiset henkilöt mahdollisuuden treenata säännöllisesti, kilpailla sekä nauttia urheilun ilosta. Lue lisää järjestön toiminnasta!
www.paralympia.fi/special-olympics/

Hoiwa

2 months 1 week ago

Hoiwa työllisti kesäkuussa kaksi kesätyöntekijää, sisarukset Shadiyan ja Nimon. Tytöt ovat auttaneet asiakkaitamme arjen askareissa, toimimalla esimerkiksi heidän ulkoiluttajinaan. Asiakkaillamme voi olla esimerkiksi vammoja tai sairauksia, jotka vaikeuttavat itsenäistä arjessa selviytymistä. Tytöt ovat olleet heidän apunaan muun muassa ruuanlaitossa sekä mukana lääkärikäynneillä ja jumppatuokioissa. Tytöt ovat kokeneet kesätyön Hoiwassa mahtavana mahdollisuutena tutustua työelämään. Työ on näyttäytynyt heille antoisana ja positiivisena kokemuksena.
#hoiwa #hoitoala #kesätyö

Hoiwa

2 months 2 weeks ago

Hoiwalaisten työpäivät täyttyvät monenlaisista työtehtävistä ja kohtaamme hoidettaviamme erilaisissa hoitotilanteissa. Hoitajiemme työpäivät voivat koostua esimerkiksi rokotusten antamisesta, ikäihmisen luona tehtävistä kotikäynneistä tai psykiatrisesta hoitotyöstä. Kaikkea tekemistämme yhdistää halumme kohdata hoidettavamme kiireettömästi.

Minkälaiset työtehtävät sinua kiinnostavat ja mitä sinä arvostat työssäsi? Ota yhteyttä nettisiuvillamme niin voimme keskustella tarkemmin löytyykö meiltä sinulle sopivia avoimia tehtäviä! hoiwa.fi/tyonhakijalle-tyopaikat/
#hoiwa #hoitoala #hoitotyö

Call Us: +358 50 378 9805 (from 9AM to 5PM)

Contact Us

For clients
Hoiwa is your partner whenever you need reliable staff quickly. Contact us directly either by phone or by using the form right here.

For jobseekers
Join the good group of Hoiwa professionals. Register via this link, send your CV/resume to rekry@hoiwa.fi or contact us with the form right here. We’ll be in contact with you and arrange a job interview.

Contact details
E-mail: info@hoiwa.fi
Phone number: +358 50 378 9805 (from 9AM to 5PM)

Billing information
E-invoice address: 003731228294
Service ID: E204503
Operator: OpusCapita Solutions Oy

    In cooperation with