Current affairs

Read our latest news and announcements here.

Hoiwa

2 days 9 hours ago

Tyytyväinen hoitaja on meille ylpeyden aihe! 🤩

Tänään haluamme esitellä Kirsin, joka on yksi Hoiwalaisista. Kysyimme häneltä, että minkä takia Hoiwalaisena on hyvä olla?

“Hoiwalla asiat sujuvat jouhevasti. Viesteihin vastataan nopeasti ja työvuorojen varaaminen sekä vahvistaminen käy helposti sovelluksen avulla. Myös palkka on erittäin kilpailukykyinen. Olen viihtynyt Hoiwalla todella hyvin!”, kertoo Kirsi.

Kiitos Kirsi, olet meille tärkeä! Olemme onnellisia kuullessamme, että meillä viihdytään 💙

Hoiwa

6 days 10 hours ago

Miltä näyttää onnellinen sairaanhoitaja?

Parisa on 31-vuotias sairaanhoitaja. Hän on yksi Hoiwalaisista ja on viihtynyt meillä jo pitkään. Halusimme selvittää, että miten Hoiwalla työskentely on edistänyt työssä jaksamista 👇

“Koen, että Hoiwalla työtäni arvostetaan. Lisäksi olen viihtynyt Hoiwalla, koska työskentely on mukavaa ja huoletonta.”, kertoo Parisa.

Kiitos Parisa, että olet meillä! Olemme iloisia, että olemme pystyneet tarjoamaan välittävän työympäristön, jossa voidaan hyvin 💙

Hoiwa

1 week 1 day ago

ARVONTA – anna kasvot hoitoalan tulevaisuuden puolesta ja voita testivoittaja Deebot robotti-imuri! 😍

Hoitoalan ammattilainen! Teemme Hoiwalla valtavasti töitä sen eteen, että hoitoalalla on tulevaisuus. Jotta voimme saavuttaa yhteisen tavoitteen, tarvitsemme juuri sinun panostustasi. Auta meitä antamaan kasvot hoitotyölle, jotta voimme tehdä tulevaisuuden hoitoalasta konkreettisesti paremman paikan ❤️ Voittajalle on luvassa arjen helpotusta robotti-imurin muodossa (joka myös moppaa)!

🤳🏼 Kuinka osallistua arvontaan?

Työskentelet terveydenhuollon tehtävissä tai opiskeletko alaa? Osallistu arvontaan ottamalla työselfie itsestäsi ja lataa se kommentteihin!

📢 Arvonnan säännöt:

Arvomme kaikkien osallistujien kesken Deebot robotti-imurin (arvo 699 €). Osallistumisaika 24.11.2021 - 8.12.2021. Arvonta suoritetaan 9.12.2021. Ilmoitamme arvonnan voittajalle henkilökohtaisesti. Facebook ei ole mukana arvonnassa. Muista myös tykätä sivustamme, niin saat jatkossakin ensimmäisenä tiedon uusista jutuistamme!

Arvontaan osallistumalla annat oikeuden käyttää kuvaasi markkinointitarkoituksissa. Koostamme suurta kuvakollaasia, jonka avulla annamme kasvot hoitoalan tulevaisuuden puolesta ❤️

Psst. Arvonta järjestetään myös Instagramissa, joten tuplaa mahdollisuutesi ja osallistu arvontaan myös siellä!

Hoiwa

1 week 3 days ago

Oletko tavannut tyytyväistä lähihoitajaa?

Ismail on 32-vuotias ja asuu Helsingissä. Hän on työskennellyt kotihoidossa jo 11 vuotta ja arvostaa työn ihmisläheisyyttä 🤗

“Hoiwalla työskentely on joustavaa, kun pystyn työskentelemään eri paikkakunnilla. Lisäksi Hoiwalla meitä arvostetaan, joka näkyy ihan konkreettisesti palkassa sekä työn joustavuudessa. Tunnen itseni tärkeäksi ja arvostetuksi Hoiwalla.”, kertoo Ismail.

Kiitos Ismail, että olet meillä! Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että hoitotyön arvostus näkyy tyytyväisinä terveydenhuoltoalan ammattilaisina 💙

Hoiwa

1 week 6 days ago

Mitä tarkoitamme, kun puhumme hyvästä palkasta? 🤔

Työn tärkeyttä ja merkityksellisyyttä ei voi mitata ainoastaan rahalla. Haluamme kuitenkin pitää huolen siitä, että arvostus hoitotyötä kohtaan näkyy myös palkkakuitissasi!

💰 Mitä meillä maksetaan hoitoalan ammattilaisille? Esimerkiksi sairaanhoitajan palkka on meillä keskimäärin 22 € / h ja luvallisen lähihoitajan 18,2 € / h. Kerromme aina tarkan palkan työpaikan kuvauksen yhteydessä.

💰 Kuuluuko palkkaan jotain muuta perus tuntihinnan lisäksi? Palkkoihin lisätään aina lomakorvaukset! Lisäksi huolehdimme kaikista lakisääteisistä lisistä ja korvauksista kuten pitää.

💰 Mitkä asiat vaikuttavat palkkaan? Palkkaan vaikuttavat työtehtävät ja paikka. Lääkeluvat ovat myös yksi tekijä mikä voi vaikuttaa palkan suuruuteen.

Haluaisitko tietää jotain lisää Hoiwalla työskentelystä tai palkoistamme? 🤩 Kysy meiltä tai tutustu www.hoiwa.fi. Voit myös rekisteröityä työntekijäverkostoomme ja sinulle ilmoitetaan sopivista työmahdollisuuksista.

Call Us: +358 50 378 9805 (9AM to 5PM)

Contact Us

For clients
Hoiwa is your partner whenever you need reliable staff quickly. Contact us directly either by phone or by using the form right here.

For jobseekers
Join the good group of Hoiwa professionals. Register via this link, send your CV/resume to rekry@hoiwa.fi or contact us with the form right here. We’ll be in contact with you and arrange a job interview.

Contact details
E-mail: info@hoiwa.fi
Phone number: +358 50 378 9805 (from 9AM to 5PM)

Billing information
E-invoice address: 003731228294
Service ID: E204503
Operator: OpusCapita Solutions Oy

    In cooperation with