Asiakkaalle

Toimimme yhteistyössä kuntien, kaupunkien ja yksityisten lääkäriasemien kanssa. Me hoidamme työntekijöiden rekrytoinnin, sairaus- ja lomasijaisuudet sekä muut työnantajan velvoitteet.

Miksi Hoiwan rekrytointipalveluun luotetaan?

Hoiwa on tunnettu ja arvostettu henkilöstöpalvelun tarjoaja terveys- ja sosiaalialalla. Organisaatiot ja kaupungit valitsevat meidät toistuvasti hallinnoimaan rekrytointiprosesseja sillä yhteistyö kanssamme on sujuvaa.

Olemme erittäin aktiivisia!

Monet terveydenhuollon rekrytoijat etsivät hoiva-alan työntekijöitä vain sisäisistä tietokannoistaan ​​löytääkseen asiaankuuluvat ehdokkaat tehtäviinne - me emme tee niin!

Me etsimme Hoiwan laajasta verkostosta parhaan mahdollisen ehdokkaan työkohteeseenne. Teemme aktiivisesti työtä sen eteen, että tehtävään löydetään oikea henkilö.

Saatuamme rekrytointitilauksenne kartoitamme heti laajasti alueen työntekijöidemme tilanteen ja kokoamme luettelon parhaista ehdokkaista tarpeeseenne. Tämän jälkeen olemme henkilökohtaisesti yhteydessä potentiaalisiin rekrytoitaviin työntekijöihin ja keskustelemme heidän kanssaan toimeksiannosta. Meillä Hoiwassa kaikki työntekijät toimivat hienotunteisesti ja noudattavat hoiva-alan eettisiä ohjeita. Tämä näkyy kaikessa kanssakäymisessämme niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin kanssa. Haasteellisessa rekrytoinnissa mitään kiveä ei jätetä kääntämättä jotta tilaaja ja työntekijä kohtaavat.

Hoiwan rekrytoijat ovat proaktiivisia ja nopeita reagoimaan!

Meillä Hoiwassa on käytössä myös ennakkomarkkinointi jota asiakkaan kannattaa hyödyntää. Toimimme pro-aktiivisesti ja kerromme verkostollemme jo etukäteen tulevista tarpeistanne. Tällöin rekrytointitarpeeseen voidaan löytää vieläkin nopeammin sopiva työntekijä. Rekrytointiprosessi alkaa välittömästi kun saamme tiedon avoimesta työpaikasta. Hyvä kontaktiverkostomme ja henkilökohtainen keskustelukulttuurimme tuottaa tuloksia nopeasti.

Hoiwan rekrytointipalvelu toimii saumattomasti

Me Hoiwassa hallitsemme kaikki rekrytointiprosessin osa-alueet alusta loppuun. Tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista, ammattitaitoista ja luottamuksellista palvelua. Noudatamme tiukasti antamianne budjetteja ja aikatauluja.

Takaamme parhaan tuloksen

Olemme ylpeitä tarjoamastamme ensiluokkaisesta palvelusta ja edustamistamme ehdokkaista. Siksi tähtäämme vain parhaaseen mahdolliseen rekrytointiin.

Hoiwan kotihoito on oikea ja luotettava apu arkeen

Hoiwan kotihoito tarjoaa ammattitaitoista, empaattista ja lupauksien mittaista luotettavaa kotihoitoa ja hoivapalveluja kiireettömästi. Autamme asiakkaitamme kaikissa niissä toimissa, joissa apuamme tarvitaan. Tehtävämme on edistää voimavarojen ja toimintakyvyn ylläpitämistä ja varmistaa, että asiakkaallamme on riittävät palvelut kotona asumisen tueksi.

Ota yhteyttä

Toimimme rehellisesti ja ammattimaisesti!

Tiedämme, että hoiva-alalla on tärkeää ylläpitää hyvää mainetta koko hoivaketjun toteutuksessa. Siksi Hoiwassa viestintämme on avointa. Haluamme varmistaa arvojemme mukaisen rehellisen ja ammattitaitoisen yhteistyön. Myös kaikkien työntekijöidemme tausta tarkistetaan vaativassa työhöntulohaastattelussa, koska samat arvot pitää näkyä kautta koko Hoiwa-ketjun. Näin varmistamme rekrytointipalvelumme korkean laadun.