Ajankohtaista

Lue täältä Hoiwan ajankohtaiset uutiset ja ilmoitukset.

Hoiwa
Hoiwa11 hours ago
Ihmisten yksinäisyys on asia, johon törmäämme päivittäin. Tavallamme kohdata hoidettavamme on suuri vaikutus heidän päiväänsä. Me Hoiwalaiset haluamme tuoda niin hoivaa kuin iloakin ihmisten elämään. Näemme tärkeäksi kohdata heidät mahdollisimman kiireettömästi.
Hoiwa
Hoiwa2 days ago
Espoossa tarjolla kotihoitokeikkoja lähihoitajille ja sairaanhoitajille! Hae heti sivuillamme ja olemme sinuun yhteyksissä ja kerromme lisää 👉 https://hoiwa-app.web.app/apply
Palkkaus:
- Lääkeluvallinen lähihoitaja 18,20 €/h + 9% lomakorvaus
- Lääkeluvaton lähihoitaja 17 €/h + 9% lomakorvaus
- Sairaanhoitaja 25 €/h + 9% lomakorvaus
Hae heti ja tule mukaan välittävään työyhteisöön!
#hoiwaoy #rekry #hoitoala #hoitotyö
Hoiwa
Hoiwa2 days ago
Haemme lähihoitajia keikkaluonteiseen työhön yksityiseen kotihoitoon Kärkölään. Tarjolla on myös kesätyömahdollisuuksia. Hae työpaikkaa sivuillamme: https://hoiwa-app.web.app/apply ja olemme sinuun yhteyksissä tarkemman haastattelun tiimoilta. Tule mukaan työyhteisöön, jossa välitetään niin asiakkaista kuin työntekijöistä!
Hoiwa
Hoiwa3 days ago
Etsimme Orimattilaan lähihoitajia, sairaanhoitajia ja sosionomeja vanhustyöhön palvelukotiin sekä mielenterveystyöhön. Työ on keikkaluonteista ja tarjolla on myös kesätyömahdollisuuksia. Palkka sairaanhoitajille ja sosionomeille on 20 €/h Rekisteröidy työnhakijaksi sivuillamme: https://hoiwa-app.web.app/apply ja olemme sinuun yhteyksissä. Hae heti! #rekry #hoiwaoy #hoitotyö
Hoiwa
Hoiwa3 days ago
Etsimme työtä pelkäämättömiä lähihoitajia Sipoon ja Pornaisten alueelle asumispalveluita, asumisvalmennusta ja työtoimintaa kehitysvammaisille ja autismin kirjoon kuuluville ihmisille tarjoavaan yksikköön. Palkka 16,38 €/h + 9% lomakorvaus.
Rekisteröidy työnhakijaksi sivuillamme ja olemme sinuun yhteyksissä! https://hoiwa.fi/tyonhakijalle-tyopaikat/
Hoiwa
Hoiwa1 week ago
Lähihoitaja: Etsimme juuri sinua! Haussa lähihoitajia pääkaupunkiseudulle kotihoitoon ja seniorikoteihin! Rekisteröidy työnhakijaksi sivuillamme 👉 https://hoiwa.fi/tyonhakijalle-tyopaikat/ja olemme sinuun yhteyksissä.
Soita meille: +358 50 378 9805 (klo 9-17)

Ota yhteyttä

Asiakkaalle
Hoiwa on kumppanisi aina, kun tarvitset nopeasti luotettavaa henkilöstöä. Ota meihin suoraan yhteyttä joko puhelimitse tai ohessa olevalla kaavakkeella.

Työnhakijalle
Tule mukaan Hoiwan ammattilaisten hyvään joukkoon. Rekisteröidy tämän linkin kautta, lähetä CV:si osoitteeseen rekry@hoiwa.fi tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä ja sovimme työhaastattelusta.

Yhteystiedot
Sähköpostiosoite: info@hoiwa.fi
Puhelinnumero: +358 50 378 9805 (klo 9 - 17)

Laskutustiedot
Verkkolaskuosoite: 003731228294
Operaattoritunnus: 003723327487
Välittäjä: Apix Messaging Oy