Ajankohtaista

Lue täältä Hoiwan ajankohtaiset uutiset ja ilmoitukset.

Hoiwa

1 week 4 days ago

Hoiwa on mukana tukemassa kehitysvammaisten Special Olympics -urheilujärjestöä. Special Olympics järjestää urheilu- ja liikuntatoimintaa sekä urheilukisoja henkilöille, joilla on kehitysvamma. Järjestön tuella saavat kehitysvammaiset henkilöt mahdollisuuden treenata säännöllisesti, kilpailla sekä nauttia urheilun ilosta. Lue lisää järjestön toiminnasta!
www.paralympia.fi/special-olympics/

Hoiwa

2 weeks 2 days ago

Hoiwa työllisti kesäkuussa kaksi kesätyöntekijää, sisarukset Shadiyan ja Nimon. Tytöt ovat auttaneet asiakkaitamme arjen askareissa, toimimalla esimerkiksi heidän ulkoiluttajinaan. Asiakkaillamme voi olla esimerkiksi vammoja tai sairauksia, jotka vaikeuttavat itsenäistä arjessa selviytymistä. Tytöt ovat olleet heidän apunaan muun muassa ruuanlaitossa sekä mukana lääkärikäynneillä ja jumppatuokioissa. Tytöt ovat kokeneet kesätyön Hoiwassa mahtavana mahdollisuutena tutustua työelämään. Työ on näyttäytynyt heille antoisana ja positiivisena kokemuksena.
#hoiwa #hoitoala #kesätyö

Hoiwa

3 weeks 3 days ago

Hoiwalaisten työpäivät täyttyvät monenlaisista työtehtävistä ja kohtaamme hoidettaviamme erilaisissa hoitotilanteissa. Hoitajiemme työpäivät voivat koostua esimerkiksi rokotusten antamisesta, ikäihmisen luona tehtävistä kotikäynneistä tai psykiatrisesta hoitotyöstä. Kaikkea tekemistämme yhdistää halumme kohdata hoidettavamme kiireettömästi.

Minkälaiset työtehtävät sinua kiinnostavat ja mitä sinä arvostat työssäsi? Ota yhteyttä nettisiuvillamme niin voimme keskustella tarkemmin löytyykö meiltä sinulle sopivia avoimia tehtäviä! hoiwa.fi/tyonhakijalle-tyopaikat/
#hoiwa #hoitoala #hoitotyö

Hoiwa

3 weeks 4 days ago

Etsimme Keravalle IV-luvallisia sairaanhoitajia ja valmistuneita lähihoitajia keikkatyöhön. Tarjolla on rokotustyötä, tehostettua asumispalvelutyötä ja töitä akuuttihoidon vuodeosastolla.
Haethan meille, mikäli asut Keravan lähettyvillä tai vinkkaa sopivalle tutulle! Hae nettisivujemme kautta, niin olemme sinuun yhteyksissä 👉 hoiwa-app.web.app/apply

Hoiwa

3 weeks 5 days ago

Hoiwa toimii laajasti eri paikkakunnilla Suomessa ja meidän kauttamme sinulla on pääsy satoihin avoimiin terveydenhuoltoalan työpaikkoihin! Lisäksi neuvottelemme uusista yhteistyökuvioista jatkuvasti mielenkiintoisten toimijoiden kanssa.

Mikäli keikkaluonteinen hoitotyö kiinnostaa, ole meihin yhteyksissä, niin voimme keskustella tarkemmin juuri sinulle sopivista työmahdollisuuksista. Lue lisää: hoiwa.fi/tyonhakijalle-tyopaikat/
#hoiwa #hoitoala

Hoiwa

1 month 1 day ago

Hyvää juhannusta! Kiitos hoitajat, että pidätte meistä huolta myös Juhannuksena 💚

Hoiwa

1 month 2 days ago

Hei sairaanhoitaja!

Tule kauttamme sijaistamaan pääkaupungin seudun sairaaloihin. Voit toivoa tarjonnastamme sinulle sopivinta sairaalaa ja osastoa. Lisätietoa kohteistamme saat haastattelun yhteydessä.
Sijaisuus alkaa mahdollisimman nopeasti ja päättyy viimeistään 28.8.2021, vaatimuksena on vähintään kahden viikon työjakso, jota voi itse toivoa.

Palkkaus on 27,25€/tunti, sisältäen lomakorvauksen.

Hae nopeasti osoitteessa hoiwa-app.web.app/apply ja varaa paikkasi! Pääset samalla kiinni myös muihin Hoiwan tarjoamiin keikkoihin ja sijaisuuksiin

Hoiwa

1 month 1 week ago

Kesäarvonta!
Osallistu arvontaamme, jossa voit voittaa 100 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin. Arvontaan voit osallistua tykkäämällä Hoiwan sivusta ja kommentoimalla tähän julkaisuun mihin kesäkivaan lahjakortin käyttäisit.

Suoritamme arvonnan 30.6.2021 ja postitamme lahjakortin voittajalle viikon kuluessa arvonta-ajankohdasta. Voitosta ilmoitamme voittajalle vastaamalla hänen kommenttiinsa arvontajulkaisussa.

Facebook ei hallinnoi, ei ole osallinen eikä vastaa arvonnasta. Arvonta on Hoiwan oma, ja se vastaa itse sekä arvonnasta että palkinnosta.

Hoiwa

1 month 2 weeks ago

Hoiwa työskentelee joka päivä sen eteen, että hoitoalan arvostus kasvaisi. Hoitoalan arvostuksen kasvattaminen on ollut tärkeässä roolissa jo Hoiwaa perustettaessa:

”Ajatukseni perustaa Hoiwa sai alkunsa hoitoalalla kokemastani. Terveydenhoitajaksi opiskelleena ja mm. lähihoitajien sijaisena toimineena tunnen hyvin hoitotyötä tekevien arkea. Koin vahvasti, että hoitotyön arvostusta tulisi nostaa yhteiskunnassamme. Me Hoiwalla emme ainoastaan välitä työvoimaa, vaan uskomme muutokseen!”, kertoo Hoiwan toimitusjohtaja Fadumo Ali.

Tutustu sivuillamme tarkemmin Hoiwaan yrityksenä ja tule kanssamme nostamaan hoitoalan arvostus uudelle tasolle: hoiwa.fi/

Hoiwa

1 month 2 weeks ago

Tiesitkö, että Hoiwa-järjestelmään on rekisteröitynyt yli 600 lähi- ja sairaanhoitajaa, jotka tekevät töitä julkisessa ja yksityisessä terveydenhuollossa? Etsimme lisäksi koko ajan lisää osaajia joukkoomme.

Hoitajamme työskentelevät erilaisissa työtehtävissä kotihoidossa, terveysasemilla ja sairaaloissa asiakkaittemme tarpeiden mukaan. Jos työ Hoiwalla kiinnostaa, rekisteröidy työnhakijaksi sivuillamme hoiwa.fi/tyonhakijalle-tyopaikat/, niin kerromme sinulle lisää!

Tykkää myös Facebook-sivustamme, niin saat aina ajankohtaisen tiedon avoimista tehtävistä!

Soita meille: +358 50 378 9805 (klo 9-17)

Ota yhteyttä

Asiakkaalle
Hoiwa on kumppanisi aina, kun tarvitset nopeasti luotettavaa henkilöstöä. Ota meihin suoraan yhteyttä joko puhelimitse tai ohessa olevalla kaavakkeella.

Työnhakijalle
Tule mukaan Hoiwan ammattilaisten hyvään joukkoon. Rekisteröidy tämän linkin kautta, lähetä CV:si osoitteeseen rekry@hoiwa.fi tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä ja sovimme työhaastattelusta.

Yhteystiedot
Sähköpostiosoite: info@hoiwa.fi
Puhelinnumero: +358 50 378 9805 (klo 9 - 17)

Laskutustiedot
Verkkolaskuosoite: 003731228294
Operaattoritunnus: 003723327487
Välittäjä: Apix Messaging Oy

    Yhteistyössä